Over Ons

Hey!

Extense is een Belgisch bedrijf dat voornamelijk in de BENELUX levert en zich inzet voor het leveren van innovatie en gemak aan haar klanten.

Wij zijn uw one-stop bestemming voor al uw dagelijkse behoeften - het verspreiden van positiviteit en creativiteit met onze unieke vondsten.

We zijn begonnen in 2022 en het is onze missie om alleen de BESTE en meest betaalbare artikelen op deze website te zetten voor uw dagelijkse behoeften.


Volg ons op Social Media!

Deel uw ervaring met ons door een foto te delen van de producten die u bij ons hebt gekocht.

We kijken er altijd naar uit om uw recensies te lezen.

EEN GARANTIE

Wij geloven echt dat we een aantal van de meest innovatieve producten in de wereld maken, en we willen ervoor zorgen dat we dat ondersteunen met een risicovrije ijzersterke 30-dagen garantie.

Als u niet beschikt over een positieve ervaring om welke reden dan ook, zullen wij doen WAT er nodig is om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop.

Het kopen van artikelen online kan een ontmoedigende taak zijn, dus we willen dat u zich realiseert dat er een absoluut risico is bij het kopen van iets en het uitproberen ervan. Als u het niet leuk vindt, geen harde gevoelens we zullen het goed maken.HEBT U VRAGEN?

Neem nu contact met ons op via onze contactpagina.
Heb een geweldige dag!