Hoe gebruik je zuignap sexspeeltjes

Zuignappen zijn een van de meest voorkomende kenmerken van seksspeeltjes. Je vindt ze in dildo's, mannelijke masturbators, vibrators en zelfs high-end seksmachines. Maar gebruikt iemand ze eigenlijk wel?

Zuignap sex speeltjes
Wat is er zo speciaal aan zuignap seksspeeltjes?


De zuignap houdt je seksspeeltje stevig op zijn plaats terwijl je je handen vrij hebt voor andere dingen, zoals het plagen van je clit of het wrijven van je ballen. Het is de derde hand die je altijd al nodig had!

Zodra je je sexspeeltje niet meer hoeft vast te houden, kun je het in meerdere standjes gebruiken, waaronder doggy, cowgirl en reverse cowgirl. Je kunt zelfs een staande been split doen of een ander Kama Sutra standje.

Zuignapjes zijn perfect voor singles, die geen vibe kunnen vasthouden terwijl ze tegelijkertijd over hun clit wrijven en in hun tepels knijpen. En veel koppels gebruiken ze voor het creëren van faux triootjes!


Oké, je hebt me verkocht. Waar kan ik nu mijn nieuwe zuignap speelgoed gebruiken?

Zuignap sexspeeltjes hechten aan de meeste gladde, stevige oppervlakken, met inbegrip van hout, glas, metaal en steen. Tegels, echter, varieert afhankelijk van de grootte van elke individuele tegel en de afwerking. De zuignap moet op een enkele tegel passen zonder dat er voeglijnen in de weg zitten. Ruwe texturen kunnen ook verhinderen dat de zuignap een stevige afdichting vormt.


Er zijn nog tal van andere plaatsen waar u uw zuignap sexspeeltje kunt gebruiken. De meeste mensen beginnen met het hoofdeinde van hun bed en gaan van daaruit verder. Je kunt ook een glazen douchedeur gebruiken, een aanrecht, een houten stoel in je woonkamer, een eetkamertafel, of zelfs een wasmachine. Hé, oordeel niet voordat je het op de centrifuge hebt geprobeerd!

Wees voorzichtig met speeltjes met zuignappen onder de douche of in bad. Al dat water kan jou en je sexspeeltje laten uitglijden. Je zou ook je douchedeur van zijn rails kunnen slaan als je je laat meeslepen in het heetst van de strijd!


Wat gebeurt er als ik de zuignap niet kan vastkrijgen?


Als uw zuignap steeds loslaat, probeer dan aan de randen te likken. Dit zorgt voor een strakkere afdichting, vooral als je te maken hebt met een oppervlak dat niet helemaal glad is. Het werkt ook met water als u in de badkamer of keuken bent. Probeer deze truc echter niet met glijmiddel. Het kan je zuignap speeltje laten glijden over de hele plaats.

Als dat niet werkt, zoek dan een gladder oppervlak in de buurt. Het is ook mogelijk dat je sexspeeltje een beetje te zwaar is voor de zuignap om zelf aan te kunnen. Dit kan gebeuren met sommige van de grotere dildo's en vibrators. Je moet je speeltje dan met één hand tegen de muur houden en tegelijkertijd inbrengen. Zodra je lichaam een deel van het gewicht draagt, zal de zuignap het op zijn plaats kunnen houden.


Help - Mijn zuignap wil er niet af!

De meeste zuignappen hebben een klein lipje aan de rand. Door aan dat lipje te trekken kunt u meestal de verzegeling verbreken zodat u de zuignap kunt verwijderen. Als dat niet helpt, schuif dan een stevig kaartje, zoals een oud rijbewijs, tussen de zuignap en het oppervlak en wrik het voorzichtig los.